Silke sovemaske

- 20 % Rabat

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

“Jeg er vild med denne sovemaske. Den har hjulpet mig til at sove bedre, og jeg føler, at den holder min hud yngre på grund af silken i masken! Stroppen fantastisk nem at bruge.”

 • 22-momme silke og 6A klassificering – Du får ikke bedre og mere behagelig silke sovemaske andre steder.
 • 100% langfibret Mulberry silke – Kun klasse 6A naturlige og økologiske silker af den fineste kvalitet til dit hår og din hud hjælper dig med at slappe af og få din bedste nattesøvn.
 • Komplet mørke sovemaske – Vi har nøje udvalg af det inderste lag af sovemasken er sort, så du får den bedste mørklægning.
 • Fås i 3 forskellige dejlige farver – Vores silke sovemaske kommer i 3 farver. Vores dybe sorte silke maske, vores smukke lyserøde sovemaske og glem ikke vores luksus champagne, en favorit blandt vores kunder.
 • Anti aging – En one-size blød og glat sovemaske. Silken beskytter med et blidt tryk på dine øjenvipper og extensions, ikke flere hævede eller tørre øjne. Silke sovemasken fremmer produktionen af serotonin og kollagen, hvilket hjælper mod rynker og acne.
 • Køende og berogligende effekt – Sovemasker af ægte silke er kølende og beroligende for ansigtet, i modsætning til sovemasker af bomuld eller satin.

Andre har også købt

Sovemaske i silke champagne + Super Sover Blue Light Briller 6 + Super Sover Anti-snorke næseventiler Prøvepakke + Super Sover Blue Light Brille Day - sort
Pris for alle: 1.196,00 kr.
Varenummer (SKU): Silke sovemaske Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Vi præsenterer vores Silke Sovemaske fra Super Sover

Hos Super Sover er vi dedikerede til at forbedre din søvn og dit velvære. At forblive veludhvilet forbedrer ikke kun dit helbred og din energi, men er også nøglen til en vellykket skønhedsrutine. Tilføj et strejf af luksuriøs blødhed til din sovemaskeog forøg kvaliteten af din søvn med din silke sovemaske fra Super Sover!

Det er som at sove i en sky af silke.

Vores silke sovemaske er produceret af den højeste klasse 6A mulberry silke, for at sikre en ekstrem blød sovemaske.

Stå op og føl dig frisk

Øjenmaskens silkemateriale forhindrer din hud i at tørre ud om natten og absorberer ingen af fugten i din natcreme. Silke afviser snavs, olie og sved for at opretholde en ren overflade under søvnen, hvilket hjælper med at forebygge akne.

Hvile og reparation af huden

De 18 aminosyrer, der findes i din øjenmaske af ægte silke, hjælper med at øge serotoninniveauet og kollagenproduktionen. Med en glat, blød fornemmelse, der ikke slider på din hud, hjælper den med at reducere synligheden af rynker og linjer.

Forbedrer din søvn

Slap af ved hjælp af de åndbare, temperaturregulerende fibre i din silke sovemaske. Oplev optimal kølig, fugttransporterende aflastning om sommeren og varm komfort om vinteren.

Perfekt til hverdagen

Forlæng din søvn med vores sovemaske, der holder uønsket dagslys ude. Perfekt til brug om natten, om dagen og når solen står alt for tidligt op.

Nem at rengøre

Selvom silke kan virke sart, er din slidstærke, høj-momme silke sovemaske en leg at rengøre i vaskemaskinen. Anbring blot i en vaskepose med lignende farver, tilsæt en lille mængde silkevaskemiddel og vask på en delikat, kold cyklus. Når du er færdig, hæng til tørre væk fra solen.

For at beskytte mod snavs skal du sørge for, at intet, der kan sætte sig fast i silkestoffet, såsom kroge og lynlåse, er placeret i maskinen.

Sovemaske i silke

Forebyg rynker og folder, hvor din hud er mest sart. Fald i søvn hurtigere og forbedre din søvnkvalitet med vores 100% Mulberry silke sovemaske.

 • Blokerer lyset
 • Komfortabel pasform
 • Køler
 • Fugtbevarende

Ikke al silke er ens

Silke varierer i tykkelse, vægt, tæthed og andre faktorer, der påvirker den overordnede kvalitet af silke. Vi nævner at bruge 6A, 22-Momme, 100% Mulberry silke hele tiden, men hvad betyder det egentlig?

Vi ved, det er en mundfuld! Og hvis du ikke er “vidende”, kan dette være virkelig forvirrende. Men alle disse oplysninger lader dig vide, hvilken slags silke det er, og det er kvaliteten af det. Dette er meget vigtigt, når du leder efter et hvilket som helst silkeprodukt.

Hvad betyder 6A klassificering?

Silke er klassificeret på en A-, B- og C-skala. Hvert bogstav refererer til en anden type silkeproduktkvalitet. A er det fineste silkeprodukt af højeste kvalitet og C er det laveste. For eksempel kan du have 3A, 5A eller 6A. 6A er den højeste. Så når du ser et silkeprodukt, der er klassificeret som 6A, kan du være sikker på, at det er den højeste kvalitet af den specifikke type silke, du kan købe.

Hvad er 22-Momme silke?

Momme er en måleenhed, ligesom trådantal i bomuld. Du kan dog ikke bruge trådantal til silke, fordi silkefibrene i silke er meget tyndere i diameter end bomulds, så du nemt kan nå et rigtig højt tal for et trådantal. Derfor bruges momme i stedet for. Momme beskriver silkens vægt og tæthed. Højere momme betyder, at der er flere silkestrenge, hvilket gør produktet tungere. Så hvis de vejer stoffet, og det vejer eksempelvis 19 pund, ville mommen være 19-momme. Jo højere momme, højere kvalitet, og jo mere holdbart er stoffet. Momme kan variere alt fra 11-momme til 25-momme. For det meste er jo højere momme tal jo bedre. Dog er eksempelvis 25-momme alt for tung til tøj eller sengetøj og normalt bruges til indretning som gardiner. 22-Momme er en perfekt balance og er det, du skal kigge efter, hvis du leder efter silke sengetøj, sovemaske eller tøj.

Hvad er 100% Mulberry Silke?

Mulberry Silke er skabt af silkeorme, der lever af morbærblade. Den silke, de spinder deres kokoner ind i, bruges derefter som silke i silkeprodukter. Mulberry Silke er den bedste silke, du kan købe til tekstilformål. Der er andre slags som edderkoppesilke, for eksempel utrolig stærk, men den silke er også dyr og ikke tilgængelig for offentligheden. 100% betyder, at stoffet kun består af Mulberry silke. Dette er vigtigt, fordi nogle virksomheder vil blande morbærsilke med andre billigere silke for at lave et billigere produkt. Mulberry silke er utrolig blød og holdbar.

Så hvis du er på udkig efter en kvalitets sovemaske i silke, skal du tage et kig på denne silke sovemaske.

Detaljer om silke sovemasken:

 • Den lukker al unødvendig lys ude
 • Den er behagelig at have på
 • Sovemasken er perfekt til rejsen og hjemmet
 • Silken gør at sovemasken ikke generer, når du har den på

 

Silke fakta

 • Silke kan absorbere op til en tredjedel af sin vægt i vand
 • Silke er åndbar og holder dig kølig på varme dage og nætter
 • Silke regulerer kropstemperaturen
 • Silke har imponerende evne til at transportere sved væk
 • Silke frastøder naturligt skimmel og meldug
 • Silke vil ikke irritere følsom hud
 • Silke skaber ikke statisk, så det klamre eller krøller ikke let
 • Fibren i silken er elsatisk og kan strække sig op til 20% uden brud på fibrene

Yderligere information

Vægt0,05 kg
Farve

Champagne, Pink, Sort