Super Sover Formbare Ørepropper (12 stk.)

149,00 kr.

Hvis du leder efter ørepropper, der kan hjælpe dig med at sove bedre om natten, er vores formbare ørepropper et godt valg. De er nemme at forme, så de passer perfekt til dine øregange og dæmper støjen på fremragende vis. De er også behagelige at have på, hvilket gør dem ideelle til at sove på siden. Det bedste af det hele er, at de er meget effektive til at dæmpe lyde op til 29 dB, så du kan få den fred og ro, du har brug for til en god nats søvn.

  • De bedste formbare ørepropper mod snorken
  • Dæmper effektivt lyde op mod 29 dB
  • Lette at forme og gode at sove på siden med
  • Udover ørepropperne bruges til søvn, bliver de også brugt af blandt andet svømmere

Én pakke indeholder 12 stk. formbare ørepropper (6 par)

På lager

Varenummer (SKU): Formbare ørepropper Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Sov i fred med vores formbare silikoneørepropper.

De er fremstillet af medicinsk silikone af høj kvalitet og er bløde og skånsomme mod dine øregange. De tilpasser sig dine øregangers form og giver en god og behagelig pasform, så de ikke falder ud i løbet af natten. Og fordi de er lavet af silikone, vil de ikke forårsage nogen irritation eller kløe.

Vores formbare øreer også meget effektive til at dæmpe støj. De har en støjreduktionsgrad (NRR) på 29 dB, hvilket betyder, at de kan reducere lydstyrken med op til 29 dB. Det er nok til effektivt at dæmpe snorken, trafikstøj og andre forstyrrende lyde.

Så hvis du er på udkig efter ørepropper til snorken, er vores formbare ørepropper et godt valg. Bestil din pakke i dag, og sov i fred i morgen!

Hvorfor vælge vores formbare ørepropper?

– Fremstillet af BPA-fri silikone af høj kvalitet

– Bløde og skånsomme mod dine øregange

– Tilpasser sig til dine øregangers form for en behagelig, god pasform

– Fremragende støjreducerende egenskaber (NRR 29 dB)

– Giver ikke irritation eller kløe

– En størrelse der passer til de fleste øregange

– Genanvendelig og nem at rengøre

Hvad er fordelene ved at bruge formbare ørepropper?

Formbare ørepropper har mange fordele i forhold til traditionelle ørepropper af skum. De er mere behagelige at have på, de tilpasser sig dine øregange, så de passer bedre, og de forårsager ikke irritation eller kløe. De er også mere effektive til at dæmpe støj med et støjreduktionsforhold på op til 29 dB. En pakke indeholder 12 stk. formbare ørepropper og dermed 6 par. De kan skylles efter brug og genanvendes den efterfølgende nat.

Hvis du er leder du efter ørepropper, der kan hjælpe dig med at sove bedre om natten, er vores formbare ørepropper et godt valg. Bestil din pakke i dag, og begynd at sove i fred!

De formbare ørepropper dæmper effektivt for snorken og andet støj om natten

Med en støjreduktion på 29 decibel er det et ideelt niveau for søvn-ørepropper, da de effektivt dæmper snorken. Både din egen snorken og måske en ægtefælles snorken, som er en af de primære årsager til dårlig søvnkvalitet. Derudover dæmper de andre lyde som f.eks. snak i søvne eller støj fra gaden. Du vil dog stadig kunne høre høje lyde, f.eks. når alarmen går i gang. Ørepropperne giver også en indre ro, der kan hjælpe dig med at falde hurtigere i søvn samt falde i en dybere søvn, hvilket forbedrer din søvnkvalitet.

De bedste ørepropper at sove på siden med

De formbare ørepropper er behagelige til at sove på siden, da de ikke stikker ud fra øret, hvilket kan give ubehag med andre ørepropper. Det er nu mere behageligt at ligge på siden, og du undgår ømhed i øregangen. Et problem, som folk oplever, når de bruger andre ørepropper, når de sover på siden, er, at de falder ud i løbet af natten; men disse ørepropper sidder tæt til både øre og øregang, så dette vil ikke være et problem. Du vil kunne sove trygt hele natten uden at blive forstyrret af ekstern støj.

Sådan bruges de formbare ørepopper fra Super Sover

Vi anbefaler at du bør udskifte dine ørepropper hver 1-2 uger. Glem ikke at rense dine ører, før du bruger ørepropperne, og opbevar dem i æsken, når du ikke bruger dem.

1. Form massen med to fingre til en rund ovalformet kugle.

2. Placer kuglen ved åbningen til din øregang.

3. Pres indad så kuglen tilpasser sig din ydre øregang.

4. Sørg for at massen slutter ordentligt til for optimal støjreduktion.

Yderligere information

Vægt0,05 kg
Farve

Blå