Sådan vasker du din sovemaske

I denne guide vil vi fortælle om, hvad du skal være opmærksom på og hvordan du skal vaske din sovemaske fra Super Sover.

Vask altid din sovemaske første gang du bruger den

Vi anbefaler altid, at man enten skyller eller vasker sin sovemaske før brug, første gang man skal bruge den. 

Der er tit lidt støv på sovemaskerne fra da sovemasken blev produceret. Så for at du får den bedste oplevelse med din sovemaske, anbefaler vi, at du skyller eller vasker den før brug.

Vi anbefaler vask i hånden

Vi anbefaler altid, at man vasker sin sovemaske i hånden med vand, der er maks 40 grader varmt. Du skal blot vaske sovemasken med almindelig sæbe.

Vask din sovemaske i vaskemaskinen

Hvis der er behov for maskinvask, skal den pakkes ind i en vaskepose, inden den vaskes i vaskemaskinen samt den skal på skåneprogrammet og maks 40 grader.

Undgå at bruge en tørretumbler

Når din sovemaske skal tørre, skal du blot lade den lufttørre eller tørre på et tørrestativ og ikke i en tørretumbler, da den er alt for voldsom og varm til sovemaskerne. Du risikerer derved at sovemasken krymper og/eller går i stykker.

Hold dit ansigt ren når du bruger sovemasken

Vi anbefaler at dit ansigt skal være så rent som muligt når du bruger din sovemaske. Alle former for kosmetik, hudplejeprodukter og andre kemiske stoffer kan forårsage delaminering af vævet i sovemasken.

Opsummering

Så for at opsummere hvordan du vasker din sovemaske:

  • Brug ikke klorholdigt blegemiddel eller andre kemiske produkter
  • Stryg ikke
  • Vi anbefaler håndvask i vand som er maks 40 grader varmt.
  • Hvis du vil vaske sovemasken i en vaskemaskine skal det være som skånevask og pakkes ind i en vaskepose.
  • Må ikke tørretumbles