Sovemaske anmeldelse

De bedste sovemasker i test

Vi anbefaler disse sovemasker

Vores brugere anbefaler disse sovemasker ud fra adskellige test.

 • Super Sovemaske 2.0 1
  KUNDE-FAVORIT
  Super Sover Super Sovemaske 1
  249,00 kr.

  Vores Super Sovemaske er den perfekte maske til dig, som vil have 100% mørke og den bedste mulige søvn. Masken er blød og behagelig. Øjenkopperne er store, så de passer til de fleste øjne. Masken transformerer dig til en super sover ved at give dig en bedre søvn.

  Vores sovemaske er:

  • 100% tæt
  • Super behagelig med memory foam
  • Elastisk – så den kan tilpasses til dig
  • Inget pres på dine øjne
  • Let og luftig

  Tilføj til kurv
 • Super Sovemaske Pro V2 8Super Sovemaske Pro V2 1 -14% Rabat
  Original price was: 349,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

  Gør dig klar til at opleve en uforstyrret og dyb søvn med vores Super Sovemaske Pro. Designet med både komfort og effektivitet i tankerne, leverer denne sovemaske en ultimativ søvnoplevelse ved at eliminere omgivende lys og reducere pres på dine øjne.

  Funktioner og fordele:

  1. Mørklægning: Denne sovemaske giver dig 100% mørklægning, hvilket sikrer, at du opnår den dybest mulige søvn uden forstyrrelser fra omgivende lys.
  2. Ingen pres på øjnene: Den unikke form og polstring af masken reducerer trykket på dine øjne, så du kan sove ubesværet og vågne op uden røde og trætte øjne.
  3. Behagelig og holdbar: Lavet af bløde, åndbare og slidstærke materialer, sikrer vores sovemaske, at du får den mest behagelige oplevelse – nat efter nat.
  4. Super Sover: Oplev en forvandling til en Super Sover ved at opnå bedre søvnkvalitet og vågne op mere udhvilet og energisk.

  Tilføj til kurv
 • 3D Sovemaske 53D Sovemaske 10
  149,00 kr.

  Vores 3D Sovemaske er den perfekte begynder sovemaske til dig, som vil have 100% mørke og den bedste mulige søvn. Masken er blød og behagelig. Øjenkopperne er store, så de passer til de fleste øjne og du har plads til at bevæge dine øjne og blinke. Masken transformerer dig til en Super Sover ved at give dig en bedre søvn.

  Tilføj til kurv
 • 360 graders sovemaske 5360 graders sovemaske 1 -25% Rabat
  Original price was: 199,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

  Vores 360 graders sovemaske er den perfekte maske til dig, som vil have mørke og den bedste mulige søvn. Masken er blød og behagelig. 360° omsluttende design. Sovemasken transformerer dig til en super sover ved at give dig en bedre søvn.

  Tilføj til kurv
 • Sovemaske i silke sortSovemaske i silke sort 2 - 20 % Rabat
  Original price was: 499,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

  “Jeg er vild med denne sovemaske. Den har hjulpet mig til at sove bedre, og jeg føler, at den holder min hud yngre på grund af silken i masken! Stroppen fantastisk nem at bruge.”

  • 22-momme silke og 6A klassificering – Du får ikke bedre og mere behagelig silke sovemaske andre steder.
  • 100% langfibret Mulberry silke – Kun klasse 6A naturlige og økologiske silker af den fineste kvalitet til dit hår og din hud hjælper dig med at slappe af og få din bedste nattesøvn.
  • Komplet mørke sovemaske – Vi har nøje udvalg af det inderste lag af sovemasken er sort, så du får den bedste mørklægning.
  • Fås i 3 forskellige dejlige farver – Vores silke sovemaske kommer i 3 farver. Vores dybe sorte silke maske, vores smukke lyserøde sovemaske og glem ikke vores luksus champagne, en favorit blandt vores kunder.
  • Anti aging – En one-size blød og glat sovemaske. Silken beskytter med et blidt tryk på dine øjenvipper og extensions, ikke flere hævede eller tørre øjne. Silke sovemasken fremmer produktionen af serotonin og kollagen, hvilket hjælper mod rynker og acne.
  • Køende og berogligende effekt – Sovemasker af ægte silke er kølende og beroligende for ansigtet, i modsætning til sovemasker af bomuld eller satin.

  Ryd
 • Super Sovebånd med musikSuper Sovebånd 1
  229,00 kr.
  • Behageligt sovebånd – Sovebånd med blødt design og trådløst headset indeni, der giver dig mulighed for at nyde musik håndfrit.
  • Brug dem til søvn og træning – Perfekt velegenet til at få hvid støj eller stille musik til din søvn der hjemme eller på rejsen – kan også benyttes til træning og andre aktiviteter.
  • Ultratynde højttalere – Højtalerne er specialdesignet til at kan bruges i alle sovestillinger. Sovebåndet har indbygget 2 ultratynde højttalere og et kontrolmodul.
  • Stort batteri – Fremragende 10 timers batteri og førsteklasses lydkvalitet. Vores bluetooth hovedtelefoner indbygget med indbygget batteri, som kan arbejde mere end 10 timer og kun 2-2,5 timers opladningstid.
  • Bluetooth 5.2 – Sovebåndet har indbygget bluetooth 5.2 med hurtig parring, mindre strømforbrug og sikrer stabil og klar lyd.
  • Komfortable og åndbart materiale – Materialet i sovebåndet er nøje udvalgt for at give dig komfort og stræk. Båndet kan maskinvaskes, bare fjern højtalerne og andet elektronik først.

  Tilføj til kurv

+20.000 kunder har valgt Super Sover

De bedste sovemasker i test

Sovemasker kan hjælpe dig med bedre søvn. Mange opnår bedre søvn med en sovemaske, fordi den sørger for at alt lys bliver lukket ude.

En sovemaske kan være løsningen for dig, der har svært ved at falde i søvn, og for dig, som vågner flere gange i løbet af natten grundet et forstyrrende lysinfald eller dig der har nattearbejde og skal sove i løbet af dagen. Vi ser at sovemasker er mest brugt i sommerhalvåret, hvor der stort set er lyst døgnet rundt.

Genrelt ser vi at sovemasker har et stort potentiale til at være et værdigfuldt værktøj i din hverdag og på rejsen.

Den bedste sovemaske

Generelt er der ikke én sovemaske der er meget bedre end de andre. De er gode til hver deres ting. Nogle sovemasker er lavet af dejlig blød silke hvor andre har mere fokus på funktionerne med at man kan blinke under sovemaske og den lukker helt tæt. Der er sovemasker i alle prisklasser fra 100 kr. til over 250 kr.

På denne side kommer vi med vores bud på de bedste sovemasker på markedet. Det er nogle sovemasker som kan noget forskelligt.

Til at starte med bruges en sovemaske typisk i mange timer i træk, hvorfor det er vigtigt, at man finder en sovemaske, som sidder behageligt uden at stramme, og at man kan sove komfortabelt med den på.

Derfor skal du investere i en sovemaske

I rigtig mange tilfælde giver det god mening at købe en sovemaske, da en sovemaske kan give dig en bedre søvn og dermed en bedre hverdag.

Få en bedre nattesøvn med den bedste sovemaske

Lys fra naboer, lygtepæle, solen og mange andre steder fra forstyrrer søvnen. Vores øjenlåg lukker ikke al lys ude, så oplever du søvnproblemer pga. forstyrrende lys om natten, så er det en god idé at kigge på en sovemaske.

Forskning viser, at sovemasker har en reel effekt. Mørke får nemlig hjernen til at producere melatonin, som bidrager til at man får en bedre og dybere søvn. Melatonin kaldes også for søvnhormonet, og det bliver dannet i kroppen, når der er mørkt.

Den bedste sovemaske til ferien

¨Mange bruger sovemasker på ferien og på farten. En sovemaske giver dig mulighed for at tage et hurtigt nap på turen, da du kan lukke al lys ude. Sovebrillen er en fordel for dig, som pendler meget eller ønsker en sovemaske til ens ferie.

Ønsker du at bruge sovemaske, når du f.eks. rejser med bus, bil, fly eller tog, er det meget vigtigt at du vælger en maske med 100% mørklægning.

Hvad koster en testvindende sovemaske?

De bedste sovemasker på markedet koster omkring 200-300 kr. Så får du så også den bedste sovemaske i test i luksuskvalitet og med 100% mørklægning.

Derudover er der også ander sovemasker til lidt over hundrede kroner, hvor du stadig får meget sovemaske for pengene.

Hvilket materiale er bedst til en sovemaske?

Du kan få en sovemaske i alle tænkelige materialer. Det er derfor vigtigt at du finder ud af, hvilke materialer du bedst kan lide. Materialerne i de bedste sovemasker omfatter bl.a. bomuld, bambus, lycra og silke samtidig kan du få sovemasker med memory foam, så sovemasken tilpasser sig til dit ansigt over tid.

Man kan ikke pege på ét rigtigt materiale til en sovemaske, da forskellige materialer giver forskellige muligheder.

F.eks. har denne sovemaske i silke ikke plads til at man kan blinke under sovemasken, men sovemasken er lavet af noget af det mest bløde stof du kan få.

Derudover hvis du kigger på en sovemaske i lycra eller bomuld såsom denne Super Sovemaske 2.0, så giver stoffet mulighed for at man kan implementere memory skum i sovemasken, og have ekstra plads til at blinke under sovemasken.

Selvom der er flere sovemasker i samme materiale, kan der sagtens være forskel på kvaliteten af materialet. Der er f.eks. mange forskellige kvaliteter af bomuld og silke. I silke er der blandt andet ren silke eller så er der falsk silke, som er produceret kunstigt.

Det er også vigtigt at tage højde for materialerne i forhold til ånbarhed og holdbarhed. Materialerne er det der kommer i kontakt med ens ansigt, så det er vigtigt at vælge en sovemaske som er i den bedste kvalitet muligt.

Silke sovemasker er meget populære

Silke sovemasker er meget populære fordi de er behagelige og skånsom for ens hud.

Silke byder  på en række unikke egenskaber, som gør netop dette materiale til et godt valg:

 • Silke har en kølende effekt og er fugtabsorberende
 • Silke er et let og glat materiale
 • Silke har en generel lang levetid
 • Silke skåner din hud

Så vi anbefaler helt klart, at man prøver at kigge på sovemasker i silke, selvom de i nogle tilfælde, kan være dyere end andre sovemasker.

Skab komfort på rejsen med en god sovemaske

En komfortabel rejse kan sikres på mange forskellige måder.

På din pakkeliste bør der ikke kun stå ørepropper, nakkepude og tæppe, men også en sovemaske. På den måde kan du både lukke lys og lyd ude på turen og vil dermed lettere kunne slappe af. Skal du rejse med fly, så vil en anden måde at skabe ekstra komfort på være at bestille en plads med ekstra meget benplads. Det kan f.eks. opnås ved at bestille en plads ved en nødudgang.

Med en komfortabel og funktionel sovemaske vil du kunne gøre rejsetid til sovetid eller som minimum afslapningstid. Dette kan være rart på både de korte ture, hvor du f.eks. skal pendle fra Aarhus til Aalborg, men også på de længere ture, hvor destinationen f.eks. hedder Mallorca, New York eller Amsterdam.

En god idé vil være altid at have en sovemaske med i tasken, så du hurtigt kan finde den frem, når du bliver søvnig på farten. Ofte fylder sovemasker så lidt, at de vil kunne fragtes i jakkelommen.

Sovemasken kan også være praktisk på selve rejsen, idet du ikke på forhånd ved, hvor mørkt der kan blive på det bookede hotelværelse e.l. For at nyde rejsen til fulde vil det være en fordel, hvis du kan sove trygt og godt hver nat, hvorfor der igen er god grund til at finde en god sovemaske.

Ekstra tilbehør til den dybe søvn

Vil du være sikker på at få den bedste søvn? Så kan du supplere din sovemaske med tilbehør, så du får en endnu bedre søvn.

 • Super Sover Blue Light Brille Day - brunSuper Sover Blue Light Brille Day - sort
  349,00 kr.

  Sig hej til vores Super Sover blue light day brillerne der hjælper dig med at få en bedre søvn, ved at beskytte dine øjne mod det blå lys fra dine digital skærme.

  • Certificeret Blue Light briller der beskytter 40% af det blå lys
  • Blokerer det skadelig blåt lys fra dine skærme
  • Hjælper dine øjne med at slappe om aftenen
  • Du får en bedre søvn
  • Du får mindre hovedpine

  Vi anbefaler at man bruger vores Super Sover Blue Light brille minds 1 time før du skal i seng, for at få dine øjne til at slappe af.

  Ryd
 • Super Sover Anti snorke naeseventiler Proevepakke 2 jpgSuper Sover Anti-snorke næseventiler Small 3
  99,00 kr.

  Vi anbefaler, at man køber prøvepakken først for at finde den korrekte størrelse. I prøvepakken er der 8 stk. i forskellige størrelser (S, M, L og XL). Derefter kan du genkøbe flere af én bestemt størrelse, som passer til din næse.

  Vores Anti-snorke næseventiler hjælper dig med at trække vejret bedre om natten og minimerer snorken.

  • Fire praktiske størrelser
  • Materialer i god kvalitet
  • Genanvendelige
  • Tag dem med på din rejse

 • Anti-snorke næseventiler inkl filterAnti-snorke næseventiler inkl filter 2 -34% Rabat
  Original price was: 149,00 kr..Current price is: 99,00 kr..

  Vores Anti-snorke næseventil inkl. PM 2.5 filter hjælper dig med at trække vejret bedre om natten og minimerer snorken.

  • Vores næseventil er lavet i ABS og silikone
  • Miljøvenligt, ufarligt og blødt materiale
  • Lindring af snorken og tilstoppet næse for at give dig og din partner en god søvn
  • Renser luften, så du kan trække vejret i en sund og frisk luft.
  • Genanvendelige
  • Tag den med på din rejse

  Tilføj til kurv
 • Supersover matte vandflasker sortSupersover vandflasker - 60 % Rabat
  Original price was: 249,00 kr..Current price is: 99,00 kr..

  Vores flasker hjælper dig med at få væske nok i løbet af dagen, så du kan sove bedre om natten.

  • Rustfrit stål
  • BPA fri
  • Fås i flere farver og designs
  • Holder vand koldt i op til 24 timer

  Ryd
 • Super Sover Mundtape 1Super Sover Mundtape 2
  149,00 kr.

  Med sovetape fra Super Sover sikrer du kroppen en vejrtrækning gennem næsen, hvilket bidrager til bedre søvnkvalitet, mindre snorken og forbedret åndedræt. Vores mundtape er behagelig at have på og nem at bruge.

  • Bedre søvn med næsevejrtrækning
  • Kan mindske snorken for mange
  • Fremmer bedre oral sundhed og mindre mundtørhed
  • 120 stk i en pakke

  Tilføj til kurv
 • Super Sover Næsestrips 1Super Sover Næsestrips 3
  149,00 kr.

  Hvis din næse ofte lukker til, kan næsestrips fra Super Sover være løsningen. Disse næsestrips påføres næseryggen og arbejder blidt for at udvide dine næsebor, hvilket letter vejrtrækningen. De er komfortable at bære og er ideelle til brug om natten, under fysisk aktivitet eller på farten.

  • Lette og åbner næsepassagerne
  • Fremmer sund næsevejrtrækning
  • 80 stk i en pakke

  Tilføj til kurv
 • Super Sover Hovedpude 1Super Sover Hovedpude 2 -10% Rabat
  Original price was: 499,00 kr..Current price is: 449,00 kr..

  Vi introducerer vores Super Sover hovedpude – Den perfekte pude, du altid har drømt om. Oplev en innovativ pude, der kan tilpasses præcis efter dine ønsker.

  • Passer til alle sovepositioner
  • 100% justerbar højde og fasthed
  • Cool teknologi sikrer en kølig pude
  • Allergivenlig

  Tilføj til kurv
 • Super Sover Øjenmassage Pro 1Super Sover Øjenmassage Pro 2 -20% Rabat
  Original price was: 499,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

  Vi introducerer vores Super Sover Øjenmassager Pro – Den perfekte massageapparat til dine øjne for at lindre migræne, spændingshovedpiner.

  • Linder migræne og spændingshovedpine.
  • Reducerer øjenanstrengelse fra skærme.
  • Forbedrer blodcirkulationen omkring øjnene.
  • Hjælper med tørre øjne.
  • Fremmer bedre søvnkvalitet.
  • Let at bruge og bærbar med Bluetooth-funktion.

  Tilføj til kurv
 • Super Sover Oversized Hoodie Panda Udsolgt
  399,00 kr.

  😌 Bløde, plyssede materialer holder dig varm og komfortabel

  👫 En størrelse, der passer alle (baseret på en 6XL hættetrøje)

  😊 Store lommer til at holde hænderne varme og opbevare småting

  🧢 Kæmpe hætte for ekstra varme og hygge

   

  Læs mere
 • Super Sover Oversized Hoodie MørkegråSuper Sover Oversized Hoodie Mørkegrå 2 Udsolgt
  399,00 kr.

  😌 Bløde, plyssede materialer holder dig varm og komfortabel

  👫 En størrelse, der passer alle (baseret på en 6XL hættetrøje)

  😊 Store lommer til at holde hænderne varme og opbevare småting

  🧢 Kæmpe hætte for ekstra varme og hygge

   

  Læs mere
 • Super Sover Blue Light Briller 4Super Sover Blue Light Briller 5 Udsolgt
  349,00 kr.

  Sig hej til vores Super Sover blue light brille der hjælper dig med at få en bedre søvn, ved at beskytte dine øjne mod det blå lys fra dine digital skærme.

  • Certificeret Blue Light briller der beskytter op til 92% af det blå lys
  • Blokerer det skadelig blåt lys fra dine skærme
  • Hjælper dine øjne med at slappe om aftenen
  • Du får en bedre søvn
  • Du får mindre hovedpine

  Vi anbefaler at man bruger vores Super Sover Blue Light brille minds 1 time før du skal i seng, for at få dine øjne til at slappe af.

  Ryd
 • Super Sover Formbare Ørepropper 1
  KUNDE-FAVORIT
  Super Sover Formbare Ørepropper 3
  Udsolgt
  149,00 kr.

  Hvis du leder efter ørepropper, der kan hjælpe dig med at sove bedre om natten, er vores formbare ørepropper et godt valg. De er nemme at forme, så de passer perfekt til dine øregange og dæmper støjen på fremragende vis. De er også behagelige at have på, hvilket gør dem ideelle til at sove på siden. Det bedste af det hele er, at de er meget effektive til at dæmpe lyde op til 29 dB, så du kan få den fred og ro, du har brug for til en god nats søvn.

  • De bedste formbare ørepropper mod snorken
  • Dæmper effektivt lyde op mod 29 dB
  • Lette at forme og gode at sove på siden med
  • Udover ørepropperne bruges til søvn, bliver de også brugt af blandt andet svømmere

  Én pakke indeholder 12 stk. formbare ørepropper (6 par)

  Læs mere