Vores udvalg af sovemasker

Lad os vise dig de mest populære sovemasker, som fås i mange forskellige former og designs, der passer til forskellige ansigtstyper.

 • Super Sovemaske 2.0 1
  KUNDE-FAVORIT
  Super Sover Super Sovemaske 1
  249,00 kr.

  Vores Super Sovemaske er den perfekte maske til dig, som vil have 100% mørke og den bedste mulige søvn. Masken er blød og behagelig. Øjenkopperne er store, så de passer til de fleste øjne. Masken transformerer dig til en super sover ved at give dig en bedre søvn.

  Vores sovemaske er:

  • 100% tæt
  • Super behagelig med memory foam
  • Elastisk – så den kan tilpasses til dig
  • Inget pres på dine øjne
  • Let og luftig

 • Super Sovemaske Pro V2 8Super Sovemaske Pro V2 1 Udsolgt
  329,00 kr.

  Gør dig klar til at opleve en uforstyrret og dyb søvn med vores Super Sovemaske Pro. Designet med både komfort og effektivitet i tankerne, leverer denne sovemaske en ultimativ søvnoplevelse ved at eliminere omgivende lys og reducere pres på dine øjne.

  Funktioner og fordele:

  1. Mørklægning: Denne sovemaske giver dig 100% mørklægning, hvilket sikrer, at du opnår den dybest mulige søvn uden forstyrrelser fra omgivende lys.
  2. Ingen pres på øjnene: Den unikke form og polstring af masken reducerer trykket på dine øjne, så du kan sove ubesværet og vågne op uden røde og trætte øjne.
  3. Behagelig og holdbar: Lavet af bløde, åndbare og slidstærke materialer, sikrer vores sovemaske, at du får den mest behagelige oplevelse – nat efter nat.
  4. Super Sover: Oplev en forvandling til en Super Sover ved at opnå bedre søvnkvalitet og vågne op mere udhvilet og energisk.

 • 3D Sovemaske 53D Sovemaske 10 Udsolgt
  149,00 kr.

  Vores 3D Sovemaske er den perfekte begynder sovemaske til dig, som vil have 100% mørke og den bedste mulige søvn. Masken er blød og behagelig. Øjenkopperne er store, så de passer til de fleste øjne og du har plads til at bevæge dine øjne og blinke. Masken transformerer dig til en Super Sover ved at give dig en bedre søvn.

 • 360 graders sovemaske 5360 graders sovemaske 1 -25% Rabat
  Original price was: 199,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

  Vores 360 graders sovemaske er den perfekte maske til dig, som vil have mørke og den bedste mulige søvn. Masken er blød og behagelig. 360° omsluttende design. Sovemasken transformerer dig til en super sover ved at give dig en bedre søvn.

 • Sovemaske i silke sortSovemaske i silke sort 2 - 20 % Rabat
  Original price was: 499,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

  “Jeg er vild med denne sovemaske. Den har hjulpet mig til at sove bedre, og jeg føler, at den holder min hud yngre på grund af silken i masken! Stroppen fantastisk nem at bruge.”

  • 22-momme silke og 6A klassificering – Du får ikke bedre og mere behagelig silke sovemaske andre steder.
  • 100% langfibret Mulberry silke – Kun klasse 6A naturlige og økologiske silker af den fineste kvalitet til dit hår og din hud hjælper dig med at slappe af og få din bedste nattesøvn.
  • Komplet mørke sovemaske – Vi har nøje udvalg af det inderste lag af sovemasken er sort, så du får den bedste mørklægning.
  • Fås i 3 forskellige dejlige farver – Vores silke sovemaske kommer i 3 farver. Vores dybe sorte silke maske, vores smukke lyserøde sovemaske og glem ikke vores luksus champagne, en favorit blandt vores kunder.
  • Anti aging – En one-size blød og glat sovemaske. Silken beskytter med et blidt tryk på dine øjenvipper og extensions, ikke flere hævede eller tørre øjne. Silke sovemasken fremmer produktionen af serotonin og kollagen, hvilket hjælper mod rynker og acne.
  • Køende og berogligende effekt – Sovemasker af ægte silke er kølende og beroligende for ansigtet, i modsætning til sovemasker af bomuld eller satin.

  Ryd
 • Super Sovebånd med musikSuper Sovebånd 1
  229,00 kr.
  • Behageligt sovebånd – Sovebånd med blødt design og trådløst headset indeni, der giver dig mulighed for at nyde musik håndfrit.
  • Brug dem til søvn og træning – Perfekt velegenet til at få hvid støj eller stille musik til din søvn der hjemme eller på rejsen – kan også benyttes til træning og andre aktiviteter.
  • Ultratynde højttalere – Højtalerne er specialdesignet til at kan bruges i alle sovestillinger. Sovebåndet har indbygget 2 ultratynde højttalere og et kontrolmodul.
  • Stort batteri – Fremragende 10 timers batteri og førsteklasses lydkvalitet. Vores bluetooth hovedtelefoner indbygget med indbygget batteri, som kan arbejde mere end 10 timer og kun 2-2,5 timers opladningstid.
  • Bluetooth 5.2 – Sovebåndet har indbygget bluetooth 5.2 med hurtig parring, mindre strømforbrug og sikrer stabil og klar lyd.
  • Komfortable og åndbart materiale – Materialet i sovebåndet er nøje udvalgt for at give dig komfort og stræk. Båndet kan maskinvaskes, bare fjern højtalerne og andet elektronik først.

 • Super Sovemaske Pro V2 8Super Sovemaske Pro V2 1
  349,00 kr.

  Gør dig klar til at opleve en uforstyrret og dyb søvn med vores Super Sovemaske Pro med Ice Silk. Designet med både komfort og effektivitet i tankerne, leverer denne sovemaske en ultimativ søvnoplevelse ved at eliminere omgivende lys og reducere pres på dine øjne.

  Funktioner og fordele:

  1. Mørklægning: Denne sovemaske giver dig 100% mørklægning, hvilket sikrer, at du opnår den dybest mulige søvn uden forstyrrelser fra omgivende lys.
  2. Ice Silk på indersiden: Denne version af vores populære Super Sovemaske Pro har vores Ice Silk teknologi som det inderste lag for give en kølende effekt for dine øjne.
  3. Ingen pres på øjnene: Den unikke form og polstring af masken reducerer trykket på dine øjne, så du kan sove ubesværet og vågne op uden røde og trætte øjne.
  4. Behagelig og holdbar: Lavet af bløde, åndbare og slidstærke materialer, sikrer vores sovemaske, at du får den mest behagelige oplevelse – nat efter nat.
  5. Super Sover: Oplev en forvandling til en Super Sover ved at opnå bedre søvnkvalitet og vågne op mere udhvilet og energisk.

Det siger vores kunder om vores sovemasker

Fantastisk! Jeg arbejder om natten og sover normalt når solen står op og har tidligere fået en dårlig søvn. Sovemasken er meget behagelig, og evnen til at justere dem fungerer bare. Jeg sover meget bedre nu.

Anja5 stjerner

Super comfy og lukker ingen lys ind efter jeg har justeret dem til mit ansigt og er bare rigtig godt designet generelt. Jeg har svært ved at sove uden sovemasken nu.

Nanna5 stjerner

Jeg lider af tørre øjne, og derfor er jeg altid nødt til at bære en sovemaske for at sove. Jeg har prøvet mange forskellige sovemasker i de sidste to år, men de andre var altid for løse, for stramme, eller de dækkede ikke hele mit øjenområde (for at forhindre, at tør luft kom ind).

Jeg købte en sovemaske fra Super Sover for et par uger siden, og sovemasken er det hele værd! Den dækker mine øjne fuldstændigt. Jeg vil gerne sige tak til Super Sover!

Elisabeth5 stjerner

Vores udvalg af pakketilbud

Hvis du har brug for mere end én sovemaske, kan du kigge på vores pakker. Ved at bestille vores pakker kan du spare mange penge på flere sovemasker.

 • Super Sovemaske 2.0 BundleSuper Sover Super Sovemaske 1 -20% Rabat
  Original price was: 498,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

  Vores mest populære sovemaske kan du nu købe some et bundle, så du får 2 stk. og sparer 99 kr. Super Sovemaske 2.0 er den perfekte maske til dig, som vil have 100% mørke og den bedste mulige søvn. Masken er blød og behagelig. Øjenkopperne er store, så de passer til de fleste øjne. Læs mere om sovemasken her.

 • Super Sovemaske og Blue Light Day Sort -17% Rabat
  Original price was: 598,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

  I denne bundle får du både vores populære Super Sovemaske 2.0 samt vores populære Blue Light Brille Day i sort. Sovemasken hjælper dig med at få en bedre søvn og føle dig mere veludvilet. Blue Light Brillen blokerer for det blå lys der kommer fra dine digitale skærme såsom computer, smartphone, tablets og dit tv. For at få den mest optimale søvn anbefaler vi, at bruge blue light briller et par timer før du går i seng. Læs mere om Sovemasken her og læs mere om blue light brillerne her.

 • Super Sovemaske og Blue Light Day Brun -17% Rabat
  Original price was: 598,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

  I denne bundle får du både vores populære Super Sovemaske 2.0 samt vores populære Blue Light Brille Day i brun. Sovemasken hjælper dig med at få en bedre søvn og føle dig mere veludvilet. Blue Light Brillen blokerer for det blå lys der kommer fra dine digitale skærme såsom computer, smartphone, tablets og dit tv. For at få den mest optimale søvn anbefaler vi, at bruge blue light briller et par timer før du går i seng. Læs mere om Sovemasken her og læs mere om blue light brillerne her.

 • Super Sovemaske 2.0 + Blue Light Brille Night Gennemsigtig -17% Rabat
  Original price was: 598,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

  I denne bundle får du både vores populære Super Sovemaske 2.0 samt vores populære Blue Light Brille Night i gennemsigtig. Sovemasken hjælper dig med at få en bedre søvn og føle dig mere veludvilet. Blue Light Brillen blokerer for 90% af det blå lys der kommer fra dine digitale skærme såsom computer, smartphone, tablets og dit tv. Læs mere om Sovemasken her og læs mere om blue light brillerne her.

 • Super Sovemaske 2.0 + Blue Light Brille Night Sort -17% Rabat
  Original price was: 598,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

  I denne bundle får du både vores populære Super Sovemaske 2.0 samt vores populære Blue Light Brille Night i sort. Sovemasken hjælper dig med at få en bedre søvn og føle dig mere veludvilet. Blue Light Brillen blokerer for 90% af det blå lys der kommer fra dine digitale skærme såsom computer, smartphone, tablets og dit tv. Læs mere om Sovemasken her og læs mere om blue light brillerne her.

De perfekte sovemasker fra Super Sover

Den ideelle måde at slutte dagen af på er med noget tiltrængt hvile. Få enhver form for sovemaske du ønsker, uanset om den er af silke, bomuld eller andre stoffer! Forskellen mellem en normal sovemaske og en af vores varer af høj kvalitet er umiddelbart synlig. Du vil føle dig godt tilpas, når du bærer en af vores masker, fordi den gør det muligt for dig at slappe helt af.

Der er mange forskellige designs og materialer at vælge imellem, så det er nemmere end nogensinde at finde den perfekte maske til søvn. Hvis du ønsker at finde en særlig gave til nogen, er vores luksussøvnmasker den perfekte gave!

Vores team af eksperter har sammensat dette udvalg for at hjælpe dig med at få en god nats søvn.

 

En sovemaske hjælper dig med at sove bedre ved at blokere for lyset og sikre, at du ikke bliver forstyrret.

Det er den perfekte måde at få en god nats søvn på, især hvis du har svært ved at sove i et lyst rum. Ved at bruge en sovemaske kan du blokere for alt lyset og få lidt fred og ro.

En af de vigtigste ting, du kan gøre for dit helbred, er at få en god nats søvn. Den gennemsnitlige person får kun omkring fem timers søvn hver nat, hvilket betyder, at de går glip af kritisk hvile, som vil have en indvirkning på alt fra humør til vægtøgning eller vægttab! Søvnens betydning kan ikke overvurderes. En ordentlig nats søvn er afgørende for et godt helbred, og en sovemaske kan hjælpe dig med at få den hvile, du har brug for.

Sovemasker er ikke kun for folk, der har problemer med at sove. Alle kan have gavn af at bruge en sovemaske til at blokere lyset og få lidt fred og ro. Uanset om du forsøger at få lidt søvn på en lang flyvetur eller blot ønsker at slappe af i et mørkt rum, kan en sovemaske hjælpe dig med at opnå det mørke og den ro, du har brug for.

De ideelle sovemasker er beregnet til at blokere alt lys og samtidig være behagelige at have på hele natten. Disse grundlæggende hjælpemidler hjælper dig med at opnå en bedre og mere fredelig nattesøvn.

Vi har også tilbehør til din sovemaske, som giver dig endnu bedre forhold til at få en god nattesøvn. Se vores udvalg af tilbehør til din søvn her.

 

Du kan finde sovemasker af høj kvalitet her

Vi er de bedste, når det kommer til at give dig en bedre søvn hos Super Sover. Tusindvis af danskere har haft gavn af at bære vores sovemasker. En god nats søvn er afgørende for et godt helbred, og en sovemaske kan hjælpe dig med at få den hvile, du har brug for.

 

Vælg den bedste sovemaske til dig

Du kan købe natmasker i mange forskellige stilarter og materialer, hvis du køber hos os. Sovemasker fås i silke, satin, bambus og økologisk bomuld. Det afhænger alt sammen af dine præferencer; der er intet bedre eller ringere end noget andet.

Vores Super Sover natmasker blokerer lyset og giver dig mulighed for at sove i fred og ro. Vi er førende inden for sovemasker af høj kvalitet.

 

Dette skal du overveje før du køber en sovemaske

Der er mange forskellige faktorer at tage hensyn til, når du skal vælge en sovemaske. Du bør beslutte, hvilket materiale der er bedst for dig, og vælge et design, der er behageligt at have på. Du bør også sikre dig, at sovemasken blokerer for alt lys.

Derfor er det vigtigt at vælge en sovemaske, der er tilpasset dit ansigt. En sovemaske, der er designet til din kammerat, er måske ikke egnet til dig. Derfor er det vigtigt at afprøve et par masker, før du træffer et valg.

Andre ting, du skal tænke over, før du køber din nye sovemaske er:

 • Hvilken slags sovende du er; ryg, side, mave
 • Din foretrukne sovestilling
 • Dine personlige præferencer
 • Hvor følsom er du over for lys?
 • Hvilken slags materiale ønsker du, at det skal være? Skal det fx være en silke sovemaske, en i lycra eller måske en i bomuld?
 • Ønsker du en maske med stropper, elastik eller velcrolukning?
 • Om du ønsker en formet eller flad maske
 • Om du kan lide at blinke under en sovemaske
 • Dit budget

Super Sover tilbyder de bedste sovemasker, der kan hjælpe dig med at få den mest afslappende nattesøvn muligt. Vi har noget for enhver smag i vores mange forskellige stilarter, materialer og farver.

 

Guide til at vælge det rigtige materiale til din sovemaske

Når du skal vælge en sovemaske, er det vigtigt at beslutte, hvilket materiale der er bedst for dig. Sovemasker fås i mange forskellige materialer, herunder silke, satin, bambus og bomuld mm. Du bør vælge et materiale, der er behageligt at have på, og som blokerer alt lys.

Det er vigtigt at vælge din sovemaske i et materiale, som du finder behageligt. Det er en personlig præference, ligesom du også bør være opmærksom på eventuelle allergier for bestemte typer stof. Udover stoftypen, bør du også have stoffets tæthed med i overvejelserne, da det ikke er alle typer stof, der lukker alt lys ude. Hvis du bruger din sovemaske i et halvmørkt soveværelse, behøver du ikke en maske der er 100% lystæt, men hvis du derimod har planer om at bruge sovemasken under rejser eller om dagen, kan du med fordel kigge efter lystæt materiale.

En silke sovemaske føles skøn og beroligende mod huden. Det bløde og glatte materiale modvirker aftryk fra masken i huden og lader samtidig huden ånde, mens silken er blid mod vipperne. En rigtig luksus sovemaske.

En sovemaske i bambus er fremstillet i naturlige bambusfibre og virker kølende mod huden, hvor den lader huden ånde. Bambus er godt for følsom og sensitiv hud.

Bomuld er et godt valg, da det har en fremragende lystæthed. Stoffet tillader din hud at ånde, så du ikke får det for varmt. Bomuld føles glat og behageligt mod huden.

 

Din sovemaske skal passe til din foretrukne sovestilling

Hvis du sover på maven, kan du vælge en flad maske. Hvis du kan lide at blinke under din sovemaske, skal du sørge for, at der er plads nok til dine øjenvipper.

Men hvis du sover mest på ryggen, kan du praktisk talt frit vælge den sovemaske, som du er mest tilfreds med, da den ikke bevæger sig så meget, mens du sover. Størrelse og tykkelse er ikke vigtige her, kun dine egne præferencer.

 

Du finder den bedste sovemaske til rejser og hverdag hos Super Sover.

Det er en god idé at overveje formålet med din sovemaske, før du køber den. Skal den bruges derhjemme eller på rejser? Måske vil du have den til at gøre begge dele?

Det handler alt sammen om personlige præferencer. Hvis du kun bruger den derhjemme, kan du vælge den natmaske, der passer dig bedst. Overvej, hvor du vil opbevare den, f.eks. på puden, i natbordets skuffe, i skabet, under sengen eller et andet sted. Det kan altid lade sig gøre at finde et opbevaringssted til den

Men hvis du vil bruge natbriller på dine rejser, bør du tænke på dens størrelse. Den bør ikke være for stor, så den fylder meget i din bagage. Du kan vælge mellem sovemasker af silke, bomuld eller bambus, da de kan foldes sammen og placeres i din bagage uden problemer.

 

Sovebriller og andre produkter i højeste kvalitet

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter til en bedre søvn hos Super Sover. Vi forhandler varer af høj kvalitet til personlig, kommerciel og offentlig brug. Vi udvider vores sortiment jævnligt, så hold øje med vores online shop.

Har du spørgsmål til sovemaskerne eller nogle af vores andre produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad bruges en sovemaske til?

Hovedformålet med en sovemaske er at blokere for sollys eller lys af anden art. En sovemaske anvendes typisk, når man er ude at rejse – f.eks. i bussen, toget, bilen eller flyet, men kan også anvendes i hjemmet. Et scenarie i hjemmet kunne være, hvis du gerne vil sove længe i weekenden, men ikke er indehaver af mørklægningsgardiner, og derfor har akut brug for at blokere for lyset i soveværelset.

Målet ved brug er naturligvis at blokere 100 % af lyset, men alt afhængig af, hvilken maske, du vælger at købe, kan det være svært. Vi – mennesker – har alle forskellige former, og en sovemaske som passer på din nabo, passer ikke nødvendigvis på dig. Det skal dog også siges, at ikke alle sovemasker er designet til at blokere 100 % af lyset. Der findes rigtig mange modeller, hvor formålet bare er at blokere irriterende lys, som på anden vis forhindrer din skønhedssøvn. Hvis du sidder i et fly med slukket lys i kabinen, kan selv en sovemaske af lav kvalitet blokere 100 % af lyset. Modsat blokerer den ikke særlig effektivt, hvis du sidder et lyst sted som et venteværelse eller en bus midt på dagen.

Hvordan vælger jeg den rigtige sovemaske?

Her på Super Sover har vi sørget for at have de helt rigtige sovemasker til alle formål.

Du skal kigge på både din sovestilling og stoffet, når du skal vælge den korrekte sovemaske.