Vi hjælper dig med at få en bedre søvn

Sov bedre - når som helst, hvor som helst

Se vores udvalg

Vi anbefaler disse sovemasker

Lad os præsentere dig for vores mest populære sovemasker, vi har forskellige designs, som passer til forskellige ansigtsformer.

 • Super Sovemaske 2.0 1Super Sover Super Sovemaske 1
  249,00 DKK

  Vores Supersovemaske er den perfekte maske til dig, som vil have 100% mørke og den bedste mulige søvn. Masken er blød og behagelig. Øjenkopperne er store, så de passer til de fleste øjne. Masken transformerer dig til en super sover ved at give dig en bedre søvn.

 • 3D Sovemaske 13D Sovemaske 4
  119,00 DKK

  Vores 3D Sovemaske er den perfekte begynder sovemaske til dig, som vil have 100% mørke og den bedste mulige søvn. Masken er blød og behagelig. Øjenkopperne er store, så de passer til de fleste øjne og du har plads til at bevæge dine øjne og blinke. Masken transformerer dig til en Super Sover ved at give dig en bedre søvn.

 • 360 graders sovemaske 1360 graders sovemaske 4
  199,00 DKK

  Vores 360 graders sovemaske er den perfekte maske til dig, som vil have 100% mørke og den bedste mulige søvn. Masken er blød og behagelig. 360° omsluttende design. Masken transformerer dig til en super sover ved at give dig en bedre søvn.

 • 360 graders sovemaske i silke 1360 graders sovemaske i silke 2
  199,00 DKK

  “Jeg er vild med denne sovemaske. Den har hjulpet mig til at sove bedre, og jeg føler, at den holder min hud yngre på grund af silken i masken! Stroppen fantastisk nem at bruge.”

  Denne 360 graders sovemaske af silke er den perfekte måde at sikre en god nats søvn på. Det bløde, behagelige stof omslutter dit ansigt og hjælper dig med at slappe af, mens det unikke design blokerer for lyset, så du får en fredelig og dyb søvn.

  • Sovemaske i 100% silke for den bedste nattesøvn
  • Silke giver mindre irritation på huden
  • Blød, holdbar og åndbar sovemaske med velcro strop i 100% silke
  • Letvægts og let justerbar til ansigtet uden løse elastikker

Det siger vores kunder om vores sovemasker

Fantastisk! Jeg arbejder om natten og sover normalt når solen står op og har tidligere fået en dårlig søvn. Sovemasken er meget behagelig, og evnen til at justere dem fungerer bare. Jeg sover meget bedre nu.

Anja5 stjerner

Super comfy og lukker ingen lys ind efter jeg har justeret dem til mit ansigt og er bare rigtig godt designet generelt. Jeg har svært ved at sove uden sovemasken nu.

Nanna5 stjerner

Jeg lider af tørre øjne, og derfor er jeg altid nødt til at bære en sovemaske for at sove. Jeg har prøvet mange forskellige sovemasker i de sidste to år, men de andre var altid for løse, for stramme, eller de dækkede ikke hele mit øjenområde (for at forhindre, at tør luft kom ind).

Jeg købte en sovemaske fra Super Sover for et par uger siden, og sovemasken er det hele værd! Den dækker mine øjne fuldstændigt. Jeg vil gerne sige tak til Super Sover!

Elisabeth5 stjerner

Sovemasker fra Super Sover

Den perfekte måde at afslutte din dag på er ved at få noget tiltrængt hvile. Få enhver type sovemaske du har brug for, uanset om det er silke eller bomuld eller andre materialer! Forskellen mellem en almindelig sovemaske og vores produkter af høj kvalitet er umiddelbart mærkbar. Så snart du tager vores sovemasker på, oplever du en behagelig måde at lukket lyset effektivt ude.

 

En sovemaske hjælper dig til en bedre søvn

En god nats søvn er en af de vigtigste ting, du kan gøre for dit helbred. Den gennemsnitlige person får kun omkring fem timer om natten, hvilket betyder, at de går glip af vigtig hvile, som vil påvirke alt fra deres humør til vægtøgning eller vægttab! Vigtigheden af søvn kan ikke overvurderes. En god nats søvn er nødvendig for ens helbred og velvære.

De bedste sovemasker er designet til at blokere alt lys og være behagelig at have på hele natten. Disse enkle produkter gør det lettere for dig at få en bedre og mere afslappende nattesøvn.

Vi har også tilbehør til din sovemaske, som giver dig endnu bedre forhold til at få en god nattesøvn. Se vores udvalg af tilbehør til din søvn her.

 

Find sovemasker af høj kvalitet her

Hos Super Sover er vi førende, når det gælder sovemasker af højeste kvalitet. Vores sovebriller har hjulpet flere tusinde danskere med at få en bedre søvn.

 

Vælg den bedste sovemaske for dig

Hos os kan du købe natmasker i forskellige designs og materialer. Vi har fx sovemasker i silke, satin, bambus og økologisk bomuld. Det er forskelligt, hvilket materiale man foretrækker, så der er ikke noget der kan siges, at være bedre eller dårligere end noget andet.

Vores natmasker lukker effektiv lys ude, så du kan få en rolig og mørk nattesøvn. Hos Super Sover er vi førende, når det kommer til sovemasker af højeste kvalitet. Vores sovemasker har hjulpet tusindvis af danskere til en bedre nattesøvn.

 

Hvad bør du overveje inden du køber en sovemaske?

Der er mange faktorer, der kan påvirke din søvn, men en af de vigtigste er lyset. For meget lys i dit soveværelse kan gøre det svært at falde i søvn og holde sig i søvn. Derfor er det vigtigt at du vælger en sovemaske der passer til dit ansigt. En natmaske som passer godt til din ven eller veninde, passer måske ikke så godt til dig. Derfor er det vigtigt at du prøver nogle forskellige masker.

Derudover er der også andre faktorer, som du skal overveje, før du køber en natbrille:

 • Hvilken type sovende du er (ryg, side, mave)
 • Din foretrukne sovestilling
 • Hvor lysfølsom du er
 • Hvilken type materiale du foretrækker. Skal det fx være en silke sovemaske, en i lycra eller måske en i bomuld?
 • Om du ønsker en maske med stropper eller ej
 • Om du ønsker en formet eller flad maske
 • Om du kan lide at blinke under en sovemaske
 • Dit budget

Super Sover tilbyder sovemasker af høj kvalitet og til overkommelige priser, der hjælper dig med at få den mest udhvilende nattesøvn. Med vores udvalg af forskellige stilarter, materialer og farver har vi noget for enhver smag.

 

Vælg det rigtige materiale til din sovemaske

Det er vigtigt at vælge din sovemaske i et materiale, som du finder behageligt. Det er en personlig præference, ligesom du også bør være opmærksom på eventuelle allergier for bestemte typer stof. Udover stoftypen, bør du også have stoffets tæthed med i overvejelserne, da det ikke er alle typer stof, der lukker alt lys ude. Hvis du bruger din sovemaske i et halvmørkt soveværelse, behøver du ikke en maske der er 100% lystæt, men hvis du derimod har planer om at bruge sovemasken under rejser eller om dagen, kan du med fordel kigge efter lystæt materiale.

En silke sovemaske føles skøn og beroligende mod huden. Det bløde og glatte materiale modvirker aftryk fra masken i huden og lader samtidig huden ånde, mens silken er blid mod vipperne. En rigtig luksus sovemaske.

En sovemaske i bambus er fremstillet i naturlige bambusfibre og virker kølende mod huden, hvor den lader huden ånde. Bambus er godt for følsom og sensitiv hud.

Økologisk bomuld sikrer en god lystæthed, mens materialet samtidig lader huden ånde, så du undgår at få det for varmt. Økologisk bomuld føles blødt og behageligt mod huden og føles let mod øjnene.

 

Din sovemaske bør passe til din foretrukne sovestilling

Vi har alle en sammen vores egne foretrukne sovestillinger. Nogle sover bedst på ryggen, nogle på maven, andre på siden. Når du køber en sovemaske, bør du overveje hvordan du sover bedst. Hvis du primært sover på maven eller på siden bør du nemlig ikke vælge en sovemaske, der er alt for stor eller tyk, da den vil kunne rykke på sig på grund af det ændrede tryk. Hvis sovemasken bliver trykket på, kan det resultere i at den sidder ubehageligt eller ikke er lystæt.

Hvis du derimod primært sover på ryggen, kan du næsten vælge frit hvilken sovemaske du bedst kan lide, da den ikke vil rykke lige så meget på sig, mens du sover. Her spiller størrelse eller tykkelse ingen rolle, udover dine egne præferencer.

 

Hos Super Sover finder du den bedste sovemaske til rejsen og hverdagen

Det kan være en god idé at overveje hvad du skal bruge din sovemaske til, inden du køber den. Skal den bruges i hjemmet eller skal den bruges på rejsen? Måske skal den kunne bruges til begge dele?

Hvis den kun skal bruges i hjemmet, kan du frit vælge hvilken du sovemaske du bedst kan lide. Du skal blot overveje hvor den skal opbevares henne, fx på hovedpuden, i natbordets skuffe, i skabet, under sengen osv. Det er altid muligt at finde plads til den.

 

Hvis du derimod har tænkt dig at sovemasken skal bruges til rejsen, bør du overveje dens størrelse. Den må ikke være for stor, så den fylder for meget i tasken. Du kan med fordel vælge en sovemaske i silke, økologisk bomuld eller bambus, da de let kan foldes sammen og puttes i tasken helt uden problemer.

Køb sovemaske allerede i dag og bliv veludhvilet under næste rejse.

 

Sovebriller og andre produkter i højeste kvalitet

Hos Super Sover er vi specialister i produkter til lys og mørke, og vi har det største og mest innovative udvalg. Vi handler kvalitetsprodukter til både private, erhverv og det offentlige. Vi udvider løbende vores sortiment, så hold øje med vores webshop.

Har du spørgsmål til sovemaskerne eller nogle af vores andre produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

——————————————————-

Alle slags sovemasker

Her kan du finde alle slags sovemasker. Det kan godt være overvældende at skulle vælge mellem alle disse sovemasker, da den typiske dansker ikke rigtig har forstand på, hvilke sovemasker der er gode, og hvilke man skal holde sig fra. Her på Super Sover er alle vores kvalitetssikret – og når vi mener kvalitetssikret, betyder det, at vi har afprøvet vores sovemasker, og hvis de ikke er rare at have på, ryger de ud. Så simpelt er det.

 

Hvad bruges en sovemaske til?

Hovedformålet med en sovemaske er at blokere for sollys eller lys af anden art. En sovemaske anvendes typisk, når man er ude at rejse – f.eks. i bussen, toget, bilen eller flyet, men kan også anvendes i hjemmet. Et scenarie i hjemmet kunne være, hvis du gerne vil sove længe i weekenden, men ikke er indehaver af mørklægningsgardiner, og derfor har akut brug for at blokere for lyset i soveværelset.

 

Målet ved brug af en sovemaske er naturligvis at blokere 100 % af lyset, men alt afhængig af, hvilken sovemaske, du vælger at købe, kan det være svært. Vi – mennesker – har alle forskellige former, og en sovemaske som passer på din nabo, passer ikke nødvendigvis på dig. Det skal dog også siges, at ikke alle sovemasker er designet til at blokere 100 % af lyset. Der findes rigtig mange modeller, hvor formålet bare er at blokere irriterende lys, som på anden vis forhindrer din skønhedssøvn. Hvis du sidder i et fly med slukket lys i kabinen, kan selv en sovemaske af lav kvalitet blokere 100 % af lyset. Modsat blokerer den ikke særlig effektivt, hvis du sidder et lyst sted som et venteværelse eller en bus midt på dagen.

 

Hvordan vælger jeg den rigtige sovemaske?

Her på Super Sover har vi sørget for at have de helt rigtige sovemasker til alle formål. Hvis du er på udkig efter en sovemaske, som kan blokere irriterende lys, men ikke nødvendigvis har brug for, at der bliver blokeret effektivt for 99-100 % af lyset, er en helt almindelig sovemaske noget for dig.

 

En anden ting du skal være opmærksom på i forhold til valg af sovemaske er, hvorvidt du har behov for at have dine øjne fri inde under stoffet. I Total Eclipse sovemasken, kan du åbne øjnene inde i sovemasken uden at blive irriteret af stof, der rører ved dine øjenvipper – både når du har lukket øjne og åbne øjne under masken. En billig sovemaske indeholder typisk ikke denne funktion, og det er en personlig præference. Nogle personer kan slet ikke fordrage følelsen af at have en sovemaske på, mens andre har det helt fint med at de kan mærke, at der sidder noget på hovedet af dem.

 

Din sovestilling

Det er også vigtigt at tage højde for, hvordan du typisk sover om natten. Hvis du primært sover på siden, skal du kigge efter en tynd sovemaske med blødt stof, som ikke irriterer din position, hvis den går imod puden, når du sover. Hvis du vælger en stor sovemaske, kan dette være et problem, da den rammer på puden og rykker sig på dit hoved, hvorefter den sidder på en irriterende måde. Hvis du derimod primært sover på ryggen, kan det være en kæmpe fordel at vælge en bedre sovemaske.

 

Stoffet

Sovemaskens stof har også noget at sig. Hvis din sovemaske er af dårlig stof, er det typisk en dårlig idé at smide den i vaskemaskinen, da den højst sandsynlig vil gå i stykker og i værste tilfælde ødelægge resten af vasken. Der findes også mennesker, der er allergisk overfor stof. Det er derfor vigtigt, at du også tager højde for, hvilket stof, din sovemaske skal være.

Her på Super Sover sælger vi sovemasker i mange forskellige former for stof. F.eks. er vores silke sovemaske rigtig populær, eftersom den sidder perfekt om hovedet og ikke generer i ansigtet, når du lægger pres mod masken.

 

Prisen

Prisen skal der selvfølgelig tages stilling til, når du køber en sovemaske. Hvis du er på kig efter en simpel sovemaske, kan du typisk finde en fornuftig stof sovemaske til 40-50 kr. Dog anbefaler vi, at du bruger lidt flere penge på en sovemaske, da det, ligesom en kuffert, stærkt bærer præg af, at du får, hvad du betaler for. En sovemaske til over 150 kr. kan holde i rigtig mange år, hvis du bruger den et par gange om ugen.

———————————————-

SOVEMASKER TIL ENHVER SMAG.

Vi har specialiseret os i salg af sovemasker, som er en billig og effektiv måde at få fuldstændig mørke når man skal sove. Vi er danmarks førende webshop indenfor sovemasker, og vi udvider hele tiden vores sortiment. Sovemasker er en nem måde at gøre rejsen eller søvnen mere bekvem. Bestil en billig sovemaske allerede i dag.

 

Sovemasker med hurtig levering

Når du bestiller et produkt hos os, modtager du din pakke inden for 1-3 hverdage. Din bestilling bliver altid afsendt med Post Danmark. Fragten hos os er kun 21 kr uanset mængde.

 

Den bedste kvalitet af sovemasker

Vi vil gerne tilbyde vores kunder et billigt alternativ til de mange dyre sovemasker der findes på markedet.

En sovemaske behøver nemlig ikke at være dyr, for at være god.

Vores mission er at holde priserne i bund, uden at gå på kompromis med kvaliteten, og vi mener selv at det er lykkedes ret godt.