Super Sovebånd

Udsolgt

229,00 kr.

  • Behageligt sovebånd – Sovebånd med blødt design og trådløst headset indeni, der giver dig mulighed for at nyde musik håndfrit.
  • Brug dem til søvn og træning – Perfekt velegenet til at få hvid støj eller stille musik til din søvn der hjemme eller på rejsen – kan også benyttes til træning og andre aktiviteter.
  • Ultratynde højttalere – Højtalerne er specialdesignet til at kan bruges i alle sovestillinger. Sovebåndet har indbygget 2 ultratynde højttalere og et kontrolmodul.
  • Stort batteri – Fremragende 10 timers batteri og førsteklasses lydkvalitet. Vores bluetooth hovedtelefoner indbygget med indbygget batteri, som kan arbejde mere end 10 timer og kun 2-2,5 timers opladningstid.
  • Bluetooth 5.2 – Sovebåndet har indbygget bluetooth 5.2 med hurtig parring, mindre strømforbrug og sikrer stabil og klar lyd.
  • Komfortable og åndbart materiale – Materialet i sovebåndet er nøje udvalgt for at give dig komfort og stræk. Båndet kan maskinvaskes, bare fjern højtalerne og andet elektronik først.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Super Sovebånd Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Passer til de fleste hovedstørrelser

Vores Super Sovebånd er meget fleksible. De vil passe godt til dit hoved og være yderst behagelige uden at sidde for stramt eller for løst. Vores sovebånd har hjulpet mange kunder med at få en bedre nattesøvn.

Langvarig ydeevne

I sovebåndet er der indbygget et 240mAh højtydende batteri, Opladning tager omkring 2-2,5 timer og giver op til 10 timers spilletid. Du kan roligt bruge dem hele natten lang.

Absorberende og vaskbar

Sovebåndet kan nemt vaskes ved at fjerne højttalerne og kontrolpanelet. Båndet kan absorbere din sved i løbet af natten, så du føler dig køligere og mere komfortabel.

De perfekte højtalere til en behagelig søvn

Højttalerne i søvnbåndet er designet til at være så tynde som muligt. Det giver dig mulighed for at sove i alle stillinger uden at føle dig utilpas. Lydkvaliteten er også fremragende, så du kan nyde din musik, selv mens du sover.

Ikke flere ledninger der strammer fra høretelefoner

Du skal blot tage sovebåndet på som et pandebånd, justere det, så det passer, og nyde din musik eller lydbog håndfrit. Den indbyggede Bluetooth 5.2-teknologi giver dig en hurtig og stabil forbindelse til dine enheder.

Ideel til enhver aktivitet

Båndet er perfekt til enhver aktivitet, hvor du ønsker at nyde musik uden ledninger, f.eks. når du sover, træner eller arbejder. Det elastiske materiale og den behagelige pasform gør det perfekt til enhver hovedstørrelse.

Kunder siger følgende om sovebåndet

Bedste kur mod søvnløshed!

Jeg er vild med disse! I over et år har jeg haft problemer med at sove. Min mands snorken er delvis skyld i det. Jeg har prøvet alt for at sove, fra almindelige ørepropper til sovemedicin og alle andre typer ørepropper. Intet andet virkede, så jeg besluttede mig for at prøve disse.

Første gang jeg havde sovebåndet på var i går aftes, hvor jeg hurtigt faldt i søvn. Jeg elsker at jeg kan høre hvid støj og stille musik, så jeg kan døse hen.

Hvis du har problemer med at falde i søvn, kan jeg varmt anbefale at prøve disse. De er meget komfortable og nemme at forbinde til min smartphone.

Bedre end jeg havde forventet!

Jeg skal på krydstogt om et par uger, og jeg elsker min mand, men han snorker.

Hjemme tilbringer jeg normalt et par nætter om ugen på sofaen, fordi jeg ikke kan få ham til at stoppe. I modsætning til derhjemme tror jeg, at det ikek vil være muligt at falde i søvn på en sofa på skibet.

Traditionelle ørepropper er ikke behagelige for mig. Jeg overvejede at købe disse i omkring 3 uger. Da jeg købet båndet ankom det i løbet af 2 hverdage.

Jeg fik dem hjem og opladet som anbefalet og satte derefter et søvnmeditations musik på fra min telefon og faldt hurtigt i søvn. Da jeg vågnede midt om natten ved, at han snorkede, tændte jeg glad for musikken igen og døsede hen igen.

Nu stopper den ikke støjen fuldstændigt, men den gør dette mindre fremtrædende, så jeg kan falde i søvn. Det var også overraskende behagelige.

Alt i alt, hvis du ønsker at overdøve din partner på grund af snorken, er dette et fantastisk og overkommeligt produkt.

Hjælper med tinnitus, jeg kan endelig sove!

Jeg elsker disse! De passer fint til mit hoved, og de gør ikke ondt i mine ører. Jeg har små ører, og de bliver rigtig ømme, når man bruger høretelefoner. Disse eliminerer det problem, efter at jeg har prøvet sikkert 10 forskellige mærker og typer.

Min mand snorker. Ikke super forfærdeligt, men slemt nok til at jeg til tider har været nødt til at forlade værelset. Disse ‘annullerer’ ikke støjen, men fordi de sidder godt til mine ører, kan jeg nemt ignorere støjen. Jeg har en YouTube-video med stille musik, som jeg bruger til at sove, fordi jeg mere end snorken har tinnitus. Det har jeg siden jeg var barn, så søvn og jeg har aldrig været venner.

Men “rumskibs”-lyden med en moderat lav lydstyrke med disse høretelefoner er nok til at blande andre distraktioner ud. Siden jeg har haft disse…SOVER JEG FAKTISK. Og det siger noget. Disse gør min søvn mere konsekvent. Jeg vågner ikke længere hver time.

Lyden er fin. Perfekt til det, de er beregnet til. Jeg vil sige, at de også ville være gode til gå- eller løbeaktiviteter.

Ofte stillede spørgsmål

Har disse hovedtelefoner en lav batteritone/advarsel, der ville vække dig?

Jeg har set mange mennesker hævde, at den siger, når batteriet dør. Det er forkert; den siger, når du trykker og holder knappen play/pause nede for at tænde/slukke den, men ikke når batteriet løber tør. Den vil blot stoppe din musik pludselig.

Er højttaleren ubehagelig på dit øre, hvis du sover i siden?

Jeg har ikke fundet det ubehageligt. Jeg bruger mit sovebånd regelmæssigt og finder dem mere behagelige end mine andre bluetooth-headsets til at sove med.

Højttaleren til hvert øre er fastgjort i materialet (foring af pandebåndet). Jeg har ikke noget problem med, at højttalerne kan bevæge sig frit i deres “stoflomme”.

Blokerer dette snorken ude, hvis du ikke afspiller nogen lyd på dem?

Nej. Jeg har lige købt et sovebånd for at blokerer snorke. De blokerer ikke snorken ude uden musik. Det er jo blot et stof. Jeg bruger dem i sengen, da jeg får ondt i ørene af at sove med andre headset.

Kan andre høre musikken/lyden fra pandebåndet? Jeg vil ikke genere min værelseskammerat med min musik, mens jeg sover.

Hvis du lytter til høj musik, ja. Hvis du lytter til blød musik, nej. Jeg tog hvid støj på, og min kone kunne ikke høre det. Jeg satte så en youtube-video på (folk taler), og hun kunne høre det. Den er ikke placeret i dit øre, det er snarere en lille flad højttaler, så lyden teknisk set spiller ud i rummet.

Yderligere information

Vægt0,05 kg
Farve

Grå