Garanti og returnering

Din Super Sovemaske er 100% garanteret at øge dyb søvn

Vi garanterer, at din Super Sovemaske forvandler din søvn. Derfor leveres enhver Super Sovemaske med en 14-dages pengene-tilbage-garanti.

Hvis din Super Sovemaske ikke fungerer for dig af en eller anden grund, er du 100% dækket – returner bare din ordre inden for 14 dage for en hurtig og nem refundering. Vær opmærksom på at du som kunde skal betale for returfragten.

Du skal blot kontakte os via vores kontakt-side, og vores kundeservice team vil hjælpe dig.

Når vi har fået din ordre i sin originale emballage og tilstand, giver vi en fuld refusion minus forsendelse (hvis relevant).

Hvert produkt understøttes af vores garanti

Hos Super Sover står vi 100% bag kvaliteten af ​​vores produkter.

I det usandsynlige tilfælde, at du ikke bliver begejstret af kvaliteten af ​​din sovemaske, eller hvis du tilfældigvis støder på en produktionsfejl, fortæl os det inden for 1 måned, og vi bytter gratis dit produkt til en ny.

Blot kontakt vores kundeservice team via vores kontakt-side og fortæl os, hvad du oplever, så vi kan gøre vores produkter bedre i fremtiden. Bemærk, at vi kun kan tilbyde udskiftninger af det samme produkt, som du oprindeligt købte.

Har du købt din sovemaske på udsalg?

Alle produkter, der købes via udsalg med begrænset tid (Black Friday, Sommerudsalg osv.), er endelige og er ikke berettiget til returnering eller bytning.