Super Sover Sovetæppe

-14% Rabat

Original price was: 349,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Døjer du med angst og stress? Du er ikke alene. Super Sover Sovetæppe benytter dyb trykterapi, der indhyllder dig i en beroligende komfort, så du kan sove bedre og mindske angst.

Vores sovetæppe er et let og åndbart alternativ til tyngdedyner og tyndgetæpper. Vores Sleep Pod har en åbning ved fødderne, så du kan holde fødderne varme eller kolde.

  • Omkrandser dig i et kram, så du sover bedre
  • Ekstra bløde materialer
  • Kan maskinvaskes og er nem at tage med på farten
  • Alle fordelene ved et tyngdedyne, uden besværet
  • Åndbar og let

På lager

Varenummer (SKU): Sovetæppe Kategori:

Beskrivelse

Vores sovetæppe omfavner dig som et kram

Fuld 360° kompressionsterapi

Vores sovetæppe er unikt designet til at omslutte hele din krop i en mild, all-round kompression. Dette skaber en følelse af omfavnelse fra alle vinkler.

 

Afslapningssignaler til hjernen

Den konstante, milde kompression efterligner følelsen af et kram, hvilket stimulerer serotoninreceptorerne i hjernen. Dette sender afslapningssignaler til hjernen, som hjælper med at reducere stress og øge følelsen af ro.

 

Terapeutisk berøring for krop og sind

Denne form for trykterapi lindrer spændinger i kroppens muskler og fremmer en følelse af ro. Den terapeutiske berøring er effektiv til at berolige et ængsteligt sind og skabe indre fred.

 

Bidrager til roligere og mere bedre søvn

Når kroppen og sindet er beroliget, reduceres angst og stress, hvilket gør det nemmere at falde i søvn. Med Super Sover Sovetæppe kan du falde i søvn hurtigere og nyde en længere, mere uforstyrret søvn.

Fordele ved vores sovetæppe

Reducerer angst

Følelsen af at blive krammet mindsker stress og angst ved at sænke kortisolniveauet, hvilket hjælper dig med at føle dig rolig og afslappet.

 

Aktiverer dyb søvn

Det faste tryk fra trykterapi aktiverer kroppens parasympatiske nervesystem, som bidrager til en roligere tilstand om natten.

 

Forøger serotonin

Vores sovetæppe indhyller dig blidt og hjælper med produktionen af serotonin, hvilket giver en gladere og mere tilfreds følelse—ideel for personer, der søger ekstra komfort i deres søvn.

 

Bidrager til roligere og mere bedre søvn

Når kroppen og sindet er beroliget, reduceres angst og stress, hvilket gør det nemmere at falde i søvn. Med Super Sover Sovetæppe kan du falde i søvn hurtigere og nyde en længere, mere uforstyrret søvn.

Sådan bruger du Super Sover Sovetæppe

Når du er i sengen, skal du glide ind i Sleep Pod, så den er i en behagelig højde. Vi anbefaler, at du starter ved din øvre brystkasse og arbejder dig op til over dine skuldre. Det specielle stof vil strække sig og komprimere, hvilket giver et beroligende, svøbende tryk omkring din krop.

Yderligere information

Vægt0,05 kg